GBO vakcertificaat

Met het GBO vakcertificaat van de Glas Branche Organisatie kunt u bij Wieringer Glas rekenen op een constante en aantoonbare kwaliteit. Wieringer Glas onderscheidt zich hiermee ten opzichte van andere ondernemers. Dat kan op een natuurlijke wijze: door altijd een goed product te leveren met een vakkundige service. Maar ook, en vooral, excellente kwaliteit. Klanten willen garantie en verzekerd zijn van kwaliteit.

Kwaliteit is moeilijk zichtbaar en uit zich vaak nadat het product of dienst geleverd is. Een certificering en/of keurmerk geeft voor aankoop aan dat er aan bepaalde kwaliteitsnormen is voldaan. Voor de leden van de Glas Branche Organisatie, die glaszetters en monteurs bij hen in dienst hebben, is er een GBO Vakcertificaat gekomen. De Glas Branche Organisatie maakt zich al jaren sterk voor haar leden en het vak en gaat hiermee een belangrijke kwaliteitsslag maken. Het is dan ook in dit licht dat de certificering een garantie wordt voor vakmanschap en veilig werken.

Waarom het GBO vakcertificaat?

Het vakcertificaat van de Glas Branche Organisatie garandeert een constante en aantoonbare kwaliteit en dat er met goed opgeleide en vakbekwame medewerkers wordt gewerkt. Dat betekent waarborging voor kwaliteit en efficiency (eventuele faalkosten worden tot een minimum beperkt) en dat er verantwoord en veilig gewerkt wordt. Hiermee onderscheiden GBO-leden zich van hun concurrentie.

GBO vakcertificaat