Glas bewerken

Bij ons zusterbedrijf, D&O Bouwglas in Franeker, behoort glas bewerken tot de dagelijkse werkzaamheden. U moet daarbij denken aan complexe en unieke glasbewerkingen.

Zo kunnen de machine operators alle uiteenlopende bewerkingen aan verschillende machines uitvoeren. Daarnaast ook bewerkingen op spiegels, acrylaat, alumium, dibond en verschillende andere soorten ondergrond. De mogelijkheden zijn nagenoeg oneindig!

Kortom staan er 10 machines in Franeker, waaronder een 5-assige Intermac, een uv-printer, een Intermac Master 30 en een snijtafel voor gelaagd glas. En ook een xyz-snijtafel en een was-, boor-, laser-, facet- en plat-polyslijpmachine.

Glas bewerken
Vragen over glas bewerken?Neem contact met ons op

Werkvoorbereiding en uitvoering

De voorbereiding en uitvoering van het bewerken van (spiegel)glas en andere materialen wordt gedaan op basis van aangeleverde bestanden, specificaties en tekeningen (CAM/CAD, AutoCAD). Uiteraard kunnen wij die ook voor u uitwerken. Het alleen inscannen van een mal is ook mogelijk, waarna u een digitaal DXF-bestand ontvangt. 

Toepassingen

De producten op maat worden vooral aan de glasindustrie, bouwsector, jachtbouw, interieurarchitectuur, hotels, lijstenmakerij en meubelindustrie geleverd. Denk daarbij aan wandversieringen, sanitair, keukenachterwanden en tafelbladen. Maar ook aan gegraveerde spiegels, reclameborden en meer. Of het nu gaat om een kleine of grote productiebatch. 

Samenvatting

Met glas bewerken bedoelen we dus dat u bij D&O Bouwglas terecht kunt voor onder andere facet slijpen tot het fullcolour bedrukken van een glasplaat (gehard glas). Daarnaast kunnen zij met het eigen wagenpark alle producten snel leveren en bezorgen in de gehele Benelux.

Vragen over glas bewerken?

Wij denken graag met u mee in de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor vragen.