Over ons

Wieringer Glas is een zusterbedrijf van D&O Bouwglas uit Franeker, beide professionele partners in zichtbaar goede bouwproducten van glas, kunststof en aluminium. Samen leveren wij kwaliteitsproducten van bekende merken. Onze kracht zit in het meedenken in oplossingen en het uitvoeren van maatprojecten.

Wij leveren verschillende producten van bekende merken (denk aan Pilkington, Schüco, Dorma, Sunflex, Pergolux enz.).

Pand Wieringer Glas Zwaag | Contact | Over ons

Projecten van groot tot klein

Wij leveren bouwproducten voor onder meer glaszetters, schilders en aannemers. Wieringer glas houdt zich over het algemeen bezig met kleinschalige projecten. Tegelijkertijd hebben we de mogelijkheid en de ervaring (samen met onze specialistische partners) om omvangrijke projecten aan te pakken. Bekijk vooral onze projecten om een indruk te krijgen van wat we al hebben gedaan.

Samenwerking

Vanaf het moment van de aanvraag tot aan de afronding denken we zorgvuldig met u mee, waardoor u tussentijds geen omkijken heeft naar uw project. Vandaar dat we dit doen met het team van D&O Bouwglas in Franeker. Daarnaast is binnen de groep veel kennis en expertise om uw aanvragen correct af te handelen.

Glas bewerken in eigen huis

Bij ons zusterbedrijf, D&O Bouwglas in Franeker, behoort glas bewerken tot de dagelijkse werkzaamheden. U moet daarbij denken aan complexe en unieke glasbewerkingen. Verder lezen…

Glas bewerken | Over ons

Over ons Wieringer Glas

Wieringer Glas is gestart in 2007. De directie bestaat uit Roland en Sebastiaan Douma, broers met lange ervaring op glasgebied. Zij hechten waarde aan kwaliteit, houden van aanpakken en dat merkt u aan de no-nonsense manier van werken. Naast Wieringer Glas in Zwaag en D&O Bouwglas uit Franeker zijn Roland en Sebastiaan Douma ook eigenaar van Glashandel Wybenga.

Vragen over ons?

Heeft u vragen over deze pagina, aan ons of interesse in ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.