ScreenLine beglazing Wommels

Locatie: Wommels

Voor een centrum voor dagopvang in Wommels mochten wij ScreenLine beglazing leveren. Zo is het bedrijfspand en de particuliere woning voorzien van 55 stuks Pilkington Insulight S3a, isolatieglas met in de spouw gemonteerde zonwering. Daarbij hebben de eigenaren gekozen voor jaloezieën tussen het glas en om deze met de hand te bedienen.

Hieronder een reactie van onze klant, een aantal jaren na plaatsing:

De screenline ramen zijn nog steeds een zeer waardevol deel van het concept en geven ons dagelijks veel comfort. We gebruiken ze o.a. in de keuken en daar kun je spelen met het licht en is het bijzonder hygiënisch. Een deel van onze doelgroep heeft soms last van overprikkeling door licht en met het verstellen van de jaloezieën kun je dit eenvoudig verhelpen. Naast de screenline ramen zijn ook vele panelen uitgevoerd in colorbel panelen (glas in kleur) De combinatie is nog steeds heel fris en praktisch en kleurrijk.

screenline_D&O

ScreenLine beglazing algemeen

Allereerst heeft u geen omkijken naar dit type zonwering. Zo wordt de zonwering volledig beschermd daar het glas de eigenschappen van het product niet verandert. Daarnaast hebben stof, vuil en weersomstandigheden totaal geen invloed op de ScreenLine waardoor onderhoud niet nodig is. Ten tweede heeft ScreenLine beglazing een geavanceerd raamsysteem voor zon- en lichtregulering, dat geschikt is voor vele toepassingen. Te denken valt aan een kantoorgebouw, zoals bij dit project, maar ook zeer aan te bevelen voor een horecaonderneming of woonhuis. Daarbij kent de productlijn vele varianten en is daarmee gemakkelijk af te stemmen op individuele eisen.

Meer lezen over ScreenLine? Lees verder op onze productpagina. Vragen? Neem gerust contact met ons op!