Windscherm terras

Locatie: Noord-Holland

Een prachtig project; een half rond windscherm met aluminium profielen, als terrasafscheiding bij een woning. Daarbij is het bijzondere ontwerp van dit windscherm wel perfect afgestemd met het woonhuis én de balkonbeglazing.

Glazen terrasafscheiding in radius

Windscherm terras

Voor de opdrachtgever was het vooral belangrijk dat het zicht vanaf het terras op de mooie grote tuin ongewijzigd bleef en men uit de wind kon zitten. Vrij snel viel de keuze op een glazen  terrasafscheiding met aluminium profielen. Het type glas wat voor windschermen gebruikt wordt is veiligheidsglas, solide glas en van een duurzame kwaliteit. U heeft de keuze in gehard glas, gelaagd glas en figuurglas.

Met deze terrasafscheidingen van glas kan men nu een groot deel van het jaar optimaal genieten van het buitenleven. Bekijk vooral ook de overige afbeeldingen hieronder van dit prachtige project.

Meer over windschermen

Glazen windschermen zijn leverbaar in alle maten en kleuren voor elke tuin en/of dakterras. Interesse of een speciaal ontwerp in gedachten? Informeer gerust, wij adviseren u graag! Neem vandaag nog contact met ons op.