Woning met ScreenLine jaloezie

Locatie: Hoorn

Deze woning is voorzien van een Screenline jaloezie tussen de spouw. Het onderhoudsvrij gebruik was doorslaggevend voor dit besluit.

Screenline is isolatieglas met in de spouw gemonteerde jaloezie of plissé black-out. Het systeem is ongevoelig voor invloeden van buitenaf en daardoor zeer duurzaam. Door de ruime keuze in uitvoeringen, bedieningsmogelijkheden en kleuren is er altijd een oplossing die op uw wensen aansluit. Naast de handbediende uitvoering is elektrische ook mogelijk, dit door middel van vaste- en afstandsbedieningen. Het systeem aansluiten op uw IPad? Ook dat kan tegenwoordig.

Screenline jaloezie

De combinatie van de kenmerken: onderhoudsvrij gebruik en hygiënisch product is de reden waarom de opdrachtgever koos voor Pilkington Insulight S3a met Screenline jaloezie, elektrisch bediend met zonnecollector en afstandsbediening voor alle 12 ramen.Screenline jaloezie
Het voordeel van een jaloezie ten opzichte van een plissé is dat wanneer de zonwering naar beneden is gelaten, de jaloezie nog een doorkijkstand biedt en het op die manier als raambekleding zeer praktisch is. We kunnen hier gerust spreken over een geavanceerd raamsysteem voor zon- en lichtregulering, dat geschikt is voor vele toepassingen (kantoor, horeca, zorg).

Beelden zeggen meer dan woorden, bekijk het filmpje en ontdek screenline in de praktijk.

Hieronder de foto’s van het project zelf. Interesse in SreenLine zonwering? Lees verder op onze productpagina of neem direct contact met ons op!