Vijfassige Intermac Master

12 juni 2018


Omdat de vraag uit de markt voor klantspecifieke producten in luxe interieurs en snelle en duidelijk gedefinieerde levertijden alsmaar groter wordt, heeft ons zusterbedrijf D&O Bouwglas in Franeker geïnvesteerd in een vijfassige Intermac. 

Met de aanschaf van deze Intermac Master 38.5 én het aantrekken van nieuw en ervaren personeel kunnen zij nu glas en spiegels op een exacte maat en van een zeer hoge kwaliteit leveren. Om de technologie van de Intermac optimaal te kunnen inzetten voor alle specifieke bewerkingen hebben de medewerkers hiervoor (o.a. in Italië) een opleiding gevolgd. Daardoor kunnen zij nu met uiterste precisie, een tolerantie van 0,2 mm, unieke designobjecten voor u op maat maken.

Prestaties vijfassige Intermac

D&O is met de aanschaf van de 5-assige Intermac dé enige in het noorden van het land die nauwkeurige en complexe glas- en spiegelbewerkingen aan kan. Bijvoorbeeld voor producten die typerend zijn voor de luxe jachtbouw, interieurbouw en de meubelmakerij. Zo levert deze machine uitstekende prestatie bij het uitvoeren van de meest complexe bewerkingstechnieken. Daardoor zijn ook vrij snel de eerste opdrachten voor de jachtbouw al gerealiseerd.

Bewerken van (spiegel)glas

De voorbereiding en uitvoering van het bewerken van (spiegel)glas wordt gedaan op basis van aangeleverde specificaties en tekeningen (CAM/CAD, AutoCAD). Daarentegen kunnen wij die ook voor u uitwerken. Ook het inscannen van een mal is mogelijk. Daarnaast is ‘onze Master’ in staat om de meest complexe en diverse bewerkingen uit te voeren, waardoor de allerbeste afwerkingskwaliteit wordt gegarandeerd.

Intermach Master 38.5

Kenmerken en meer…

Op de website van D&O Bouwglas leest u wat de (technische) kenmerken zijn van de vijfassige Intermac en wat het mogelijkerwijs voor uw branche kan betekenen.

Vragen?

Wij denken graag met u mee in de mogelijkheden van glas- en spiegelbewerkingen. Neem gerust contact met ons op voor vragen. Bel (0229) 27 73 34 of maak gebruik van het contactformulier.