Zelfsluitende onderschoen

26 april 2016


Een glazen pendeldeur maar geen ruimte voor het bevestigen van een vloerveer inclusief metselkast? Vaak is vloerverwarming daar de oorzaak van. Een zelfsluitende onderschoen met een regelbare sluit- en remsnelheid is dan de oplossing!

Zelfsluitende onderschoen Wieringer Glas

De zelfsluitende onderschoen (zie afbeelding hieronder) heeft genoeg aan 4 boorgaten. Een uitsparing in de vloer is niet nodig. En de montageplaat zelf heeft een verstelbare asplaat waardoor correcties van 3 millimeter mogelijk zijn. Een bijpassende bovenschoen (afbeelding rechts) is nodig om de glazen pendeldeur in zijn geheel te monteren.

 

Het deurbeslag is geschikt voor glazen deuren tot een maximaal gewicht van 100 kilo en een deurbreedte van 1000 millimeter. Afhankelijk van de afmeting kan er gekozen worden voor een glasdikte tussen de 8-13 mm. Veiligheid en stabiliteit staan daarbij voorop!

Een glazen pendeldeur (ook wel taatsdeur genoemd) kan naar twee zijden worden geopend. De deuren van hardglas zijn geschikt voor intensief gebruik, zowel thuis als op de werkvloer. Alle genoemde producten zijn bij Wieringer Glas verkrijgbaar.

Meer weten over glazen deuren of andere producten? Neem gerust contact met ons op.